ESPELEOLOGIA – INICIACIÓ A LA COVA D’ANNES

Un món paral·lel al nostre que resta en silenci ple de formes que només la natura sap crear..., i que un cop el descobreixis, no et deixarà indiferent. Som-hi? 

Inclou: Guia de muntanya, assegurances R.C. i accidents i material tècnic.

Cal portar: Roba que es pugui embrutar, roba de recanvi, motxilla i calçat de muntanya

Sortida garantida a partir de 2 participants

Edat: Activitat per a tothom. Ideal en familia.

Durada: Matinal

Zona d’activitat: Bellver de Cerdanya

Punt de trobada i hora: A les 8:30h a l’alberg La Closa o a les 9:30h davant del Camping Solana del Segre a Bellver de Cerdanya.

Com arribar: Des de Barcelona, direcció Manresa – Berga i abans d’arribar a Guardiola a la dreta La Pobla de l’Illet – Castellar de n’Hug.

Activitat disponible tot l’any

Preu:

De 2 a 3 participants: 40 € per participant

A partir de 4 participants: 36 € per participant

A partir de 15 participants: 32 € per participant

Dificultat: Baixa

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947