RUTA DE L’ERMITÀ – GUIATGE 5 DIES 

La Ruta de l’Ermità us permetrà gaudir d’uns espais naturals i històrico-socials de primer ordre. Si a això li afegeixes la possibilitat de comptar amb un servei de Guies de Muntanya i BTT de gran qualitat, humana i professional, tindràs com a resultat una ruta en que res quedarà a l’atzar. La mà experta dels nostres guies garanteix un gran valor afegit a la teva experiència, tenint sempre present que si hi ha cap protagonista de l'aventura, aquest ets tu.

Inclou: allotjament 4 nits en règim de pensió complerta tots els dies, guiatge de muntanya, assegurança (opcional ampliació), transport d'equipatges (si s'escau) i pack de benvinguda de la Ruta de l'Ermità (inscripció, mapa de la ruta, obsequis dels patrocinadors i samarreta tècnica de la ruta).

Durada: 5 dies/4 nits   Zona d’activitat: Berguedà, Cerdanya i Ripollès.                   

Punt de trobada i hora: A concretar

Activitat disponible tot l’any

PREUS RUTA a PEU:

4 participants: 522 euros/pax

5 participants: 457 euros/pax

6 participants: 382 euros/pax

A partir de 7 participants: 357 euros/pax

 

PREUS RUTA a BTT:

4 participants: 597 euros/pax

5 participants: 532 euros/pax

6 participants: 457 euros/pax

A partir de 7 participants: 432 euros/pax

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947