SORTIDA NOCTURNA SOTA LA LLUM DE LA LLUNA – EXCURSIONISME

Si caminar per la muntanya ja és de per sí un plaer, afegim-li l'encant dels estels i la Lluna i deixem-nos portar per l'imaginació de les antigues llegendes i històries...

Inclou: Guia de muntanya, assegurances R.C. i accidents i material tècnic.

Cal portar: Roba adequada, motxilla amb aigua i menjar i botes de muntanya.

Sortida garantida a partir de 2 participants

Edat: Per a totes les edats.

Durada: 3 hores.

Zona d’activitat: Castellar de n’Hug.

Punt de trobada i hora: A concretar depenent època de l’any.

Com arribar: Des de Barcelona, direcció Manresa – Berga i abans d’arribar a Guardiola a la dreta La Pobla de l’Illet – Castellar de n’Hug.

Activitat disponible tot l’any

Preu:

De 2 a 3 participants: 30 € per participant

A partir de 4 participants: 27 € per participant

A partir de 15 participants: 24 € per participant

Dificultat: Baixa

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947