ESCALADA – INICIACIÓ

Des dels temps més antics, als humans sempre ens han cridat l’atenció els espais que per les nostres possibilitats físiques ens estaven vedats. Enfilar-se per la vertical d’una paret i sentir com la gravetat ens diu que tornem al nostre espai natural, no ha estat una excepció. Nosaltres et portem a conèixer les tècniques bàsiques de progressió en paret natural, per que puguis sentir-te una mica transgressor de les lleis naturals per admirar el paisatge des d’una situació privilegiada... 

Inclou: Guia de muntanya, assegurances R.C. i accidents i material tècnic.

Cal portar: Roba adequada, motxilla i calçat de muntanya.

Sortida garantida a partir de 2 participants

Edat: a partir de 18 anys.

Durada: Matinal

Zona d’activitat: Sant Julià de Cerdanyola.

Punt de trobada i hora: A les 9:00h a l’alberg La Closa a Castellar de n’Hug.

Com arribar: Des de Barcelona, direcció Manresa – Berga i abans d’arribar a Guardiola a la dreta La Pobla de l’Illet – Castellar de n’Hug.

Activitat disponible la primavera i l’estiu

Preu:

De 2 a 3 participants: 40 € per participant

A partir de 4 participants: 36 € per participant

A partir de 15 participants: 32 € per participant

Dificultat: Baixa

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947