CURS D’INICIACIÓ A L’EXCURSIONISME

L'excursionisme és la base de tot el conjunt d'activitats conegudes genèricament com esports de muntanya. Com a tal, requereix uns coneixements i unes habilitats específiques que són el pilar de posteriors especialitats. L'excursionisme té a més, uns components socials i culturals que cal manenir i tenir presents.

Inclou: Guia de muntanya, material tècnic i educatiu, assegurances R.C. i accidents i transport.

Cal portar: Roba d'abric, motxilla i calçat de muntanya

Curs garantit a partir de 2 participants

Edat: a partir de 18 anys.

Durada: Dos dies (12 hores).

Zona d’activitat: Castellar de n’Hug.

Punt de trobada i hora: A les 9:00h a l’alberg La Closa a Castellar de n’Hug.

Com arribar: Des de Barcelona, direcció Manresa – Berga i abans d’arribar a Guardiola a la dreta La Pobla de l’Illet – Castellar de n’Hug.

Activitat disponible tot l’any

Preu:

De 2 a 3 participants: 90 € per participant

A partir de 4 participants: 81 € per participant

Dificultat: Baixa

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947