CURS D’INICIACIÓ AL DESCENS DE BARRANCS

El descens de barrancs es una activitat que ens dona una visió molt singular del medi natural. Entrar dintre d’un torrent encaixonat i fer-ne el seu descens tot rapel.lant, saltant, baixant per tobogans naturals, sentint l’aigua, son algunes de les sensacions que ens proporciona aquest esport. Per a poder progressar per aquest medi tant desconegut necessitem unes tècniques i uns materials específics, i cal coneixel’s i saber fer-ne l’ús adequat per a que el desenvolupament de l’activitat sigui del tot segura.

Inclou: Guia de barrancs, assegurances R.C. i accidents i material tècnic i didàctic.

Cal portar: Banyador i tovallola, roba i calçat de recanvi, calçat per al barranc bota de muntanya o bamba esportiva amb bona sola.

Curs garantit a partir de 2 participants

Edat: a partir de 18 anys.

Durada: 2 dies (dissabte matí i tarda – diumenge matí)

Zona d’activitat: Castellar de n’Hug

Punt de trobada i hora: A les 9:00h a l’alberg La Closa a Castellar de n’Hug.

Com arribar: Des de Barcelona, direcció Manresa – Berga i abans d’arribar a Guardiola a la dreta La Pobla de l’Illet – Castellar de n’Hug.

Activitat disponible la primavera i l’estiu

Preu:

De 2 a 3 participants: 126 € per participant

A partir de 4 participants:            113 € per participant

Dificultat: Baixa

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947