DESCENS DE BARRANCS – PERFECCIONAMENT – BARRANC DE NÚRIA SENCER!

Si ja tens experiència en el descens de barrancs, et proposem pujar un nou graó i fer un barranc esportiu, espectacular i que no et deixarà indiferent. Tobogans, salts i ràpels de gran embergadura i compromís. Un repte per als més aventurers i atrevits.

Inclou: Guia de barrancs, assegurances R.C. i accidents i material tècnic.

Cal portar: Banyador i tovallola, roba i calçat de recanvi, calçat per al barranc bota de muntanya o bamba esportiva amb bona sola.

Sortida garantida a partir de 2 participants

Edat: a partir de 18 anys.

Durada: Tot el dia.

Zona d’activitat: Queralbs (vall de Núria)

Punt de trobada i hora: a les 9:00h a l’aparcament de baix del cremallera de Núria del poble de Queralbs.

Com arribar: Des de Barcelona, direcció Vic – Ripoll – Ribes de Freser - Queralbs.

Activitat disponible durant l’estiu

Preu:

De 2 a 3 participants: 60 € per participant

A partir de 4 participants: 54 € per participant

A partir de 15 participants: 48 € per participant

Dificultat: Alta

S’atendran les sol·licituds per ordre d’arribada i s’acceptaran en funció de la disponibilitat de places. El número de guies pot variar en funció dels participants finals. Les condicions meteorològiques poden condicionar l’activitat. Serà sota el criteri del guia, anular o variar recorreguts si les condicions no són les adients o poden afectar la seguretat dels participants. De la mateixa manera, si hi ha cap participant que no disposa del material indispensable, o demostrés un comportament que posi en perill a ell mateix o a cap altre participant segons el criteri del guia, se’l cridarà l’atenció i en els casos que així s’escaigui es donarà per acabada la seva participació a l’activitat, retornant-lo a l’inici, sense que aquest tingui res a reclamar. En casos de menors d’edat, caldrà autorització dels seus pares o tutors.

No hi ha noticies encara.
CINGLES, guies de muntanya
info@guiescingles.cat
Tel: 93 825 70 16
Mòbil: 606 009 947